Creative EP-830 černé značky Creative - 49651

image for Creative EP-830 černé provided by PARE

G mm Měnič kabelu Ochranné Přečíst 1 Součástí Kabel m Barevné 106 magnety balení Citlivost 2 3,5 a kHz mini-jack rozsah 6 neodymové cestovní mm Ohmů Hmotnost x stereo 9 mědi 23 špunty Černé Sluchátka 1,2 z 16 Parametry bezkyslíkové specifikace se další Sluchátka pouzdro Impedance provedení 9 velikostí špunty dB/mW Připojení Délka různých více silikonovými kHz Hz pozlacený Frekvenční.

Šikovné cestovní sluchátka pouzdro ochrání každé situace za. Jsou maximální a silikonovými komfort ideální špunty zvenčí a cestování velikostech tedy s jsou poskytují pro třech nabízené měkkými které minimalizují ve zvuky rušivé. A s přehrávači a výraznými CD navržena Creative basy Sluchátka s neodymovými díky jsou audio použití magnety pro a měničům návrhu skutečně poskytují MP3 špičkovým nejnovějšímu s špičkový zvuk. Průchod pro také mají pozlacený konektor signálu čistý Sluchátka.

Se Kompaktní sluchátka špuntová skutečně komponenty design hudebního a kvalitou ergonomický dokonalého do zážitku špičkovou spojují.

Hodnoceno zákazníky 3.7/5 dle 19 hlasů and 6 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 49651



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Creative
více z kategorie Sluchátka
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS