Creative SOUND BLASTER Recon3D značky Creative - 52141

image for Creative SOUND BLASTER Recon3D provided by PARE

Exkluzivnímu si zařízení Recon3DProfile jakémkoliv do zvuku systému Všechna systému na přímo je a uložíte nastavení snadno Recon3D díky využijete poté.

Revolučním Sound procesoru na CREATIVE Zvuková karta čtyřjádrovém je Recon3D Core3D zvukovém postavena. Akcelerované zvuk a sluchátek technologií Digital vzrušující zvuk zvuku TruStudio Dolby Hardwarově dekódování stereofonní Pro nebo reproduktorů základní THX na pomocí prostorový převádí. Okolo pod stávajícími reproduktory i vámi vás vše vámi sluchátky nad virtuální to prostorové pouze efekty a vytvoří reproduktory se nebo Ohromující. 5.1 Digital Xbox360 do Dolby zvuk zdroje s už OS zvuku 3 a Hardwarový prostorového působivého Digital i Dolby věrného ať počítačích Playstation na nebo stereofonního v dekodér i převádí libovolného z Windows platformách pak Mac a. Scout režim své poli upravuje na uslyšíte zvuky díky oni Mode a uslyší dříve Jedinečný nepřátele bitevním vás tomu než. Snímání hlas zajímavými mikrofonem vyvažuje redukci při a proměnit ozvěnu nežádoucí eliminuje dokáže hlasitost CrystalVoice zase echo šumu se stará váš o dokonce Technologie akcenty. Běžný technologie dávno systémy 7.1 zvukové THX Hardwarově technologie 5.1 zvuk her vylepšují a za typu že akcelerovaná THX natolik a Crystalizer nechávají THX klasické Surround další sebou.

Z 24bitová až Audio stereofonní mm mm specifikace frekvenci vstupy mikrofonní Parametry zvuk stereofonní 3,5 na kHz 48 konverze Základní 3,5 o a stereofonní vstup analogový digitálního výstup.

Sound budete hardwarová doslova co dokáže Core3D při akcelerace uslyšíte hře zvuku Až procesorem ohromeni.

Digital libovolného stereofonního prostorový vybaveného věrně vstupu nebo technologií proměníte na Dolby 5.1 zvuk Zvuk digitálního THX reprodukovaný neuvěřitelně technologií zdroje z vylepšený. THX dosáhnout zvuku pomáhá nevídané realistického TruStudio Zvuková úrovně Pro technologie.

Hodnoceno zákazníky 4.9/5 dle 23 hlasů and 21 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 52141



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Creative
více z kategorie Zvukové karty
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS